Logo Wim Wendeling

Balloo 25a
9458 TA Balloo
telefoon (0592) 370835
mobiel 06 -11093601
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tuinontwerp

Iedere tuinbezitter heeft natuurlijk zijn eigen smaak. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar strak en modern, of juist naar een tuin met een landelijk karakter? Ook factoren als gezinssamenstelling, veel of weinig onderhoud en de manier waarop u de tuin wilt gebruiken zijn van belang bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

Om het tuinontwerp zo goed mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke wensen en situatie, kom ik graag een bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ter plaatse kan ik dan uw tuin bekijken om een goed beeld te krijgen van de uitgangssituatie.

IMG 2594

IMG 2576

Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken, zal ik ideeën aandragen en informeer ik u over de mogelijkheden. Graag neem ik ook met u een checklist door, als leidraad voor het tuinontwerp.

Op basis van de informatie die ik tijdens ons gesprek verzamelde, kan ik u voor u een kostenplaatje maken. Als u hiermee akkoord gaat, zal ik de maten van uw tuin opnemen en eventueel een inventarisatie maken van bestaande beplanting en andere materialen voor hergebruik.

Na goedkeuring van het schetsontwerp, maak ik een definitief tuinontwerp in kleur.